Op deze site komen zoveel mogelijk de bronnen te staan van wie ik onder andere mijn gegevens heb ontvangen , diversen links waar je kan zoeken naar voorouders en leuke links op het gebied van genealogie.

Ongetwijfeld heb ik niet alle bronnen vermeld waar ik mijn gegevens vandaan heb, ontbreekt u laat het me weten en ik voeg u zsm toe.

Bronnen:

Alle gegevens van de naam Bree heb ik ontvangen van Peter Bree , hij heeft me alle gegevens gegeven die ik niet via internet heb kunnen vinden. Dit is opzoek werk geweest in archieven waarvoor mijn dank. Wie gegevens wil van de naam Bree kan beter rechtstreeks naar Peter Bree gaan peterbree@planet.nl , hij is bereid om u verder te helpen.

 

Zoeken naar voorouders: Hier worden de belangrijkste site's vermeld waar je kan zoeken. Ik heb de site van Nederland boven aangezet , het is de bedoeling dat ik ook per provincie en per plaats alles ga vermelden. Wie wat heeft mag dat mailen , plaatsen die niet meer bestaan vermeld ik onder de plaats waar ze u onder vallen.

Nederland en Algemeen

Genlias: Een site waar je kan zoeken naar voorouders, deze site wordt en is samengesteld door de rijksarchieven. Daar dit werk wordt gedaan door vrijwilligers is het nog lang niet compleet. Het is de bedoeling dat in de toekomst alle huwelijken , geboortes en overlijdens  komen te staan van alle personen die in de burgerlijke stand van Nederland staan. ( vanaf 1811 tot aan de wettelijke toegestane tijd: 75 jaar voor Huwelijke , 100 jaar voor geboortes en 50 jaar voor overlijdens)

Provincie Utrecht

Amersfoort

Duist ( zie Amersfoort)

de Haar en Zevenhuizen ( zie Amersfoort)

Hoogland ( zie Amersfoort)

Provincie Zuidholland

Rotterdam